Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fedor se ne brine oko Mirove težine i Sonennovog “trash talka” (VIDEO) | Fight Site

Fedor se ne brine oko Mirove težine i Sonennovog “trash talka” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.04.2018 08:50h Autor:

Fedor Emelianenko

Samo nekoliko dana prije novog ulaska u borilište, legendarni Rus Fedor Emelianenko je gostovao u popularnoj MMA emisiji “The MMA Hour”. “Posljednjeg imperatora” u glavnoj borbi Bellatora 198 čeka još jedan legendarni veteran – bivši UFC prvak Frank Mir.

U gostovanju kod Ariela Helwanija, Emelianenko je pogledao i korak unaprijed. Što ako pobijedi Mira i sučeli se s Chaelom Sonnenom u idućem kolu? Kako će se nositi s njegovim “trash talkom”?

“Mislim da ne bih trebao biti obavezan odgovoriti na bilo što što Sonnen govori o meni. Govoriti o Sonnenu, baš kao i govoriti o eventualnom meču protiv njega ću moći tek nakon dvoboja protiv Franka Mira. Moram završiti prvo ovaj posao, a onda, ako je to božja volja, suočit ću se sa Sonennom”, odgovara legendarni Rus.

Upitan o razlici u veličini, s obziom da će Mir imati oko 120 kilograma, a on znatno manje, Rus odgovara:

“Zapravo, kada smo se prvi put upoznali, shvatio sam da je zaista narastao, postao je veći. Ali je uz to postao i teži. Ne vidim nikakav problem u tome. Razlika u veličini nije ovdje tema, za mene je najbitnije znanje koje borac posjeduje i forma u kojoj dolazi u meč nakon što je odradio prireme. U mojoj karijeri sam se suočio s mnogo protivnika koji su bili znatno veći od mene.”

Kako su protekle pripreme za nastup na Bellatoru 198?

“Radio sam dosta u kavezu tijekom ovog pripremnog kampa, također sam i sparinge odrađivao u kavezu. Tako da sam čitav ovaj kamp uglavnom odradio u kavezu, a ne u ringu…”, otkriva Emelianenko i zaključuje:

“Frank je bio UFC prvak i mnogo naših fanova s nestrpljenjem iščekuje ovaj dvoboj već neko vrijeme. Mislim da će ovo biti sjajan meč za mene, a da ćete ukupno vidjeti odličan event.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI