Fedor premoćan favorit u očima čitatelja Fight Site portala!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.10.2018 11:58h Autor:

Ryan Bader i Fedor Emelianenko

Kladionice ne vjeruju da Fedor Emelianenko može svladati Ryana Badera, no zato vi vjerujete vremenšnom Rusu koji je za mnoge GOAT MMA sporta. Naime, u našoj posljednjoj anketi koja je i dalje aktivna smo vam postavli pitanje “FEDOR ili BADER?” s obzirom da će dvojac ukrstiti rukavice krajem siječnja iduće godine u finalu Bellatorovog Grand Prixa u teškoj kategoriji.

Ryan Bader je u polufinalu demolirao Matta Mitrionea, dok je Fedor prekidom krajem prve runde svladao Chaela Sonenna. U prvom kolu su obojica slavili prekidima – Fedor protiv Mira, a Bader protiv “King Moa”.

Nakon što podvučemo trenutačne rezultate, jasno je da većina posjetitelja Fight Sitea vjeruje da će Fedor Emelianenko postati Bellatorov Grand Prix pobjednik, a ujedno i novi prvak u teškoj kategoriji. Za odgovor da će Rus slaviti prekidom se odlučilo čak 60 posto glasača na našem portalu što je impresivna brojka.

Tek 22% je onih koji smatraju da će Ryan Bader pobijediti prekidom, a toj brojci treba dodati i 12% onih koji su uvjereni u njegovu pobjedu sudačkom odlukom. Zbrojeno…u slavlje aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji je uvjereno 34 posto glasača.

Četvrti najpopularniji odgovor je da će “Fedor slaviti odlukom sudaca”. Za tu se opciju odlučilo tek 4%, no ako se ta brojka zbrojih onoj od 60% koliko vjeruje u nokaut Fedora, jasno je da Rus premoćno dobiva bitku na našem portalu.

Tek je 1 posto onih “koje ovaj meč ne zanima”.

Anketu koja je do sada sakupila oko 1200 glasova ćemo još neko vrijeme ostaviti aktivnom, a trenutačne rezultate možete prokomentirati ispod ovog članka. Naravno, ako do sada niste glasali, svakako to učinite. Zahvaljujemo vam na vremenu i trudu.

FEDOR ili BADER?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI