Fedor počeo s pripremama za novi povratak

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.09.2016 23:10h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko vratio se treninzima i započeo pripreme za svoju novu MMA borbu, otkrio je trener ruskog borca i MMA legende Vladimir Voronov.

Fedor je prije dva mjeseca pobijedio bivšeg UFC-ovca Fabija Maldonada većinskom odlukom sudaca nakon neuvjerljive borbe u kojoj je zadobio vrlo teške ozljede lica. Sada se konačno oporavio i vratio u svoj kamp u Stary Oskol kako bi se pripremio za sljedeću borbu.

“Fedor je okupio svoj tim, ne samo za fizičku kondiciju nego za kompletni trening-kamp. Pregovara sa svim međunarodnim organizacijama oko budućnosti svoje karijere”, potvrdio je Voronov.

Nije poznato tko bi mogao biti sljedeći Fedorov suparnik niti u kojoj bi se organizaciji mogao boriti, ali vjeruje se da će ponovo nastupiti u RIZIN-u, u kojem je oživio karijeru nakon povratka iz mirovine, i to već do kraja godine. Na turniru iste promocije za dva tjedna će se boriti Mirko Filipović, a nije isključena mogućnost da se dvije legende ponovo sudare u ringu 11 godina nakon njihovog okršaja u PRIDE-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI