Fedor pobijedio brata Aleksandra u finalu ruskog sambo prvenstva (VIDEO)

Ostale vijesti 05.02.2012 01:54h Autor:

Fedor i Aleksander tijekom natjecanja

Fedor Emelianenko i njegov brat Aleksander pokorili su konkurenciju na tradicionalnom Prvenstvu Rusije u Combat Sambu koje se ovog vikenda održava u Moskvi. Neovisno o tome za koju promociju nastupa, Posljednji Imperator ne propušta nastupe na ovoma natjecanju, a tako je bilo i ovaj put.

U finalu je završio sa svojim mlađim bratom, a susret je trajao doslovno samo nekoliko sekundi prije nego što je Fedor dvoboj završio armbarom.

Ništa teži posao nije imao niti protiv Kirilla Sidelnikova za kojeg mu je trebalo tek 11 sekundi. S obzirom na ono što smo mogli vidjeti na snimkama, čini se kako su mečevi bili unaprijed dogovoreni. Sidelnikov je, naime, mladi ruski MMA borac i Fedorov učenik iz Stary Oskola kojeg su već u najranijoj mladosti prozvali “Baby Fedor” pa se niti on nije “pretjerano trudio” protiv Posljednjeg Imperatora.

Usputno govoreći, ruski se borac na natjecanju pojavio i fotografirao s legendarnim puloverom koji je po tko zna koji put izvukao iz ormara. Fotografiju je objavio i na svom službenom Facebooku uz poruku “slavni džemper se vratio”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI