Fedor osmjehom reagirao na pitanje o FBI ispitivanju: Nisam špijun!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.04.2018 13:34h Autor:

Fedor Emelianenko (screenshot)

Pisali smo jučer o tome kako je Fedor Emelianenko u Chicagu imao posjet neočekivanog gosta, odnosno da je na razgovor s njim došlo nekoliko FBI agenata. Zanimljivo je bilo čuti što on misli o tome.

Fedorov menadžer je već ranije rekao kako je u pitanju bio jedan normalan razgovor, gdje su agenti sve odradili vrlo profesionalno. Sve je prošlo brzo i bezbolno, no naravno da je takva neka situacija zaintrigirala MMA javnost i medije. Tako Fedor nije mogao izbjeći pitanje o tome, nakon što se sve, uključujući i borbu, bilo gotovo.

“Sve u bilo u redu, bio je to ugodan razgovor. Nisam špijun”, rekao je uz iskren osmjeh.

Još je bio upitan o tome kako je to sve djelovalo na njega, kako se uspio othrvati tome i kako je ostao koncentiran na borbu. I taj je odgovor bio u pravom Fedorovom stilu.

“Uz Božju pomoć”, rekao je veliki šampion, kojeg ćemo ponovno imati priliku gledati za nekoliko mjeseci. Do tada ćemo sigurno imati vrlo zanimljivih izjava od strane njegovog protivnika, Chaela Sonnena, a ne možemo biti sigurni hoće li od Fedora doći kakva reakcija na to.

FBI naravno nije zasmetao Fedoru da ostvari svoju prvu američku pobjedu nakon čak devet godina i četiri uzastopna poraza. Svakako je to velika stvar za njegovu ostavštinu, kao i činjenica da i dalje ostaje bio Bellatorovog teškaškog turnira, osvajanjem kojeg može postati novi prvak druge najveće svjetske promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI