Fedor odgovorio na Sonnenovu prozivku, prokomentirao i mogućnost revanša s Mitrioneom (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.06.2017 13:15h Autor:

Fedor Emelianenko

U zanimljivom i zabavnom intervjuu nakon pobjede nad Wanderleijom Silvom, Chael Sonnen je prozvao Fedora Emelianenka. Bio je to potez koji je malo i razljutio fanove ruskog velikana koji su smatrali kako je Amerikanac neprimjereno postupio nedugo nakon što je Fedor doživio težak nokaut u meču s Mattom Mitrioneom.

Cijela priča je očekivano dobila svoj nastavak na konferenciji za medije gdje je Emilianenko upitan o tome što misli o situaciji nastaloj nakon završetka glavne borbe večeri.

“Ali mi smo u različitim težinskim kategorijama”, ukratko je uz smiješak ustvrdio Fedor nakon čega je riječ ponovno pripala ‘The American Gangsteru’ koji je ovoga puta imao nešto blaži nastup u kojem nije skrivao poštovanje prema jednom od najveći MMA boraca u povijesti.

“Nikad ne bih gazio čovjeka dok je na podu. Poštujem Fedora i to je bio moj način da ga ponovno dignem na noge. Njegova je borba mogla otići na obje strane. Mitrine je jebeno čvrst lik, a ljudi to jednostavno ne razumiju. Želim da bude jasno, poštujem Fedora i vjerujem da će se naši putevi susresti prije ili kasnije. Fedor je bio devet kilograma lakši od Mitrione, a razlika između mene i njega je manja od toga. On se nije žalio na razliku u odnosu na Mitrionea pa se ni ja ne bih na onu u odnosu na njega”, izjavio je Sonnen.

Na istom je druženju s medijima Emelianenko upitan i o mogućnosti revanša s Mitrioneom.

“Svakako bih volio odraditi revanš”, jasno je odgovorio ruski borac.

Nema govora o mirovini! Fedor jednom rečenicom izmamio veliki pljesak na press konferenciji (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI