Fedor objasnio odabir Bellatora: Scott Coker je častan čovjek, ponuda UFC nije bila zadovoljavajuća

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.12.2016 19:17h Autor:

Fedor Emelianenko i Scott Coker

Fedor Emelianenko objasnio je zašto je između nekoliko primamljivih ponuda za nastavak karijere odabrao onu od Bellatora te zašto je ona bila bolja za njega od one koju je poslala promocija gdje ga svi žele vidjeti.

Ruska teškaška legenda će u Bellatoru debitirati u veljači, kad će se boriti protiv Matta Mitrionea. Odabir druge najbolje američke promocije sada je i objasnio:

“Pregovarali smo s više različitih promocija, no odabrali smo Bellator i imali smo jako dobar razlog za to. Scott Coker je jedan izuzetno častan čovjek s kojim smo već ranije surađivali. Čim se pojavila njegova ponuda, bili smo izuzetno zainteresirani.”

To je razočaralo sve one koji su vjerovali kako je ovo posljednja šansa da po mnogima najboljeg borca u povijesti vidimo u elitnom oktogonu, u borbama protiv UFC boraca. Promocija je bila zainteresirana, no čini se da nisu bili niti blizu ispunjenja zahtjeva Fedora i njegovog tima:

“UFC je bio opcija i dobio sam službenu ponudu, no ona me uopće nije zadovoljavala. Imali smo podosta nesuglasica, ponajviše oko pitanja promocije moje borbe.”

U svakom slučaju, na kraju se moramo zadovoljiti time što će Fedor ponovno nastupiti na američkom kontinentu, gdje je ostao podosta dužan fanovima. A i Matt Mitrione je ne tako davno bio Top 15 UFC borac, pa nam je to barem neka utjeha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI