Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fedor “neviđeni” favorit u očima kladionica, Reljić “underdog” | Fight Site

Fedor “neviđeni” favorit u očima kladionica, Reljić “underdog”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.12.2015 10:48h Autor:

Fedor Emelianenko

Kada su čelnici novonastale japanske borilačke promocije RIZIN prije nekoliko dana otkrili konačno ime protivnika koji će se suprotstaviti Fedoru Emelianenku na Staru godinu u njegovom povratničkom meču, javnost je ostala zgrožena. Posebno zato što je Singh Jaideep samo nekoliko tjedana ranije demantiran kao protivnik “Posljednjeg Imperatora”.

Da se radi o potpunom “mismatchu” pokazuju i kladionice koje šanse kick boksera doslovce “nude” u promilima. Pa tako su “bookmakeri” izračunali da je realan koeficijent na Fedora vrlo skromnih 1.02 pa sve do 1.06 u nekim kućama široke ruke. Na Jaideepa se koeficijent kreće sve do 12 što je, dakako, vrlo ugodno, ako se planirate kladiti na neviđeno čudo, odnosno pobjedu Jaideepa.

U analizi meča na “Odds Sharku” se kaže kako Jaideep u svojoj kick boksing karijeri nije pokazao da ima nokaut moć u svojim rukama jer je tek 13 od svojih 40 pobjeda u toj disciplini ubilježio prekidom. Fedor je, tvrde, u posljednja tri meča pokazao da se bez problema može obračunati s protivnicima niže kvalitete te je zbog toga ponuđen toliko nizak koeficijent.

Spomenimo i da je Goran Reljić “underdog” u dvoboju protiv Vadima Nemkova. Na Rusa se kvota kreće oko 1.60 dok je na pobjedu Reljića ponuđeno oko 2.20.

Fedor Emelianenko vs. Singh Jaideep 1.05 – 11.00
Goran Reljić vs. Vadim Nemkov 2.20 – 1.60
Shinya Aoki vs. Kazushi Sakuraba 1.11 – 6.00

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI