Fedor neće biti kao Rocky?

Ostale vijesti 28.06.2012 14:46h Autor:

Fedor trenira

Fedor je završio karijeru ovog mjeseca, no čini se da malo tko vjeruje da će se ruska MMA legenda zaista toga i držati iako iz M-1 Globala uvjeravaju da ne postoje nikakvi tajni planovi o njegovoj karijeri.

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, Fedor Emelianenko, pobjedom nad Pedrom Rizzom u St. Petersburgu odlučio je okončati svoju bogatu MMA karijeru. Od svojih fanova oprostio se još u ringu odmah nakon meča, na svim uspjesima zahvalio mu se i ruski predsjednik Vladimir Putin, no velik je broj onih koji smatraju da ta priča još uvijek nije završena.

Fedor je završio karijeru, no posljednjih dana priča se možda i više no ikad o mogućnosti da ipak nastupi za UFC, ali zasad sve strane takvu priču uporno odbacuju. Prvom čovjeki M-1 Globala, Evgeniju Koganu, postavljeno je ovih dana hipotetsko pitanje koga bi on dao Fedoru za idućeg protivnika kada bi se ponovno pristao boriti.

“Fedor je u mirovini i to treba poštivati. Sad je vrijeme da se slavi sve ono što je postigao u karijeri”, odgovorio je kratko Kogan.

Portal Low Kick navodi kako ne očekuju da Fedor bude poput filmske legende Rockyja koji se uvijek vraća te da je zaista malo vjerojatno da ponovno vidimo Fedora u akciji, izuzev možda u nekom revijalnom sambo meču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI