Fedor ne želi komentirati glasine!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.10.2015 09:20h Autor:

Fedor Emelianenko

Još uvijek nije poznato protiv koga će se boriti Fedor Emelianenko u svom povratku borbama koji će se dogoditi u Japanu posljednjeg dana 2015. O protivnicima se nagađalo, ali isto tako i o njegovoj plaći koja je u svakom slučaju bila glavni razlog ulaska u novu organizaciju koju je osnovao bivši čelni čovjek PRIDE-a.

U borilačkom svijetu se naveliko govori kako je Fedor Emelianenko s novom japanskom promocijom, čiji je vlasnik bivši čelni čovjek PRIDE-a Sakakibara, potpisao ugovor na 2,5 milijuna dolara. No, o tome niti jednog trenutka nije želio govoriti i te glasine nije niti potvrdio niti opovrgao.

"Ne želim komentirati razne glasine koje su se pojavile u medijima. Informaciju o mojoj plaći imaju samo dvije osobe. To smo ja i gospodin Sakakibara. Na ostala pitanja ću odgovoriti na službenoj konferenciji za novinare.", izjavio je Fedor Emelianenko.

Fedor će predvoditi događaj koji će se održati u Japanu 31.12.2015., a ima njegovog protivnika konačno bi trebalo biti poznato tijekom prve polovice studenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI