Fedor: Koliko ću se još boriti? Uskoro ću hodati na štakama…

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.10.2018 17:32h Autor:

Fedor Emelianenko

Samo nas nekoliko dana dijeli do velikog polufinalnog obračuna Bellatorovog Grand Prixa  u teškoj kategoriji između Fedora Emelianenka i Chaela Sonnena! Dvoboj je na rasporedu 13. listopada, a pobjednik će proći u finale gdje ga čeka bolji iz meča Mitrione vs. Bader.

Gostujući u popularnoj emisiji “The MMA Hour”, Fedor je otkrio nekoliko zanimljivih infomacija vezanih za svoju karijeru. Upitan što bi mu pobjeda značila ovaj legendarni Rus i za mnoge GOAT MMA-ja odgovara:

“Što bi značila pobjeda za mene? Pobjeda mi omogućuje prije svega da odem korak dalje – u finale! Prije svega ja predstavljam svoju zemlju, ja predstavljam svoju vjeru… U ovom trenutku sam jedini ruski predstavnik u ovom Grand Prixu. Od Chaela očekujem da će se boriti žestoko, ali da će se boriti pošteno i sa čašću.”

Smeta li ga “trash talk” po kojem je “Američki gangster” poznat?

“Uopće me nije briga što Chael govori o meni. Takve stvari ne dolaze do mene pa niti ne razmišljam o njima. ‘Trash talk’ nikada ne utječe na to kako se osjećam, na moje raspoloženje. Mislim da se radi o nečemu o čemu ne bi trebalo čovjek uopće razmišljati”, odgovara bivši Pride prvak.

Nezaobilazna tema kada je u pitanju Emelianenko je kraj karijere s obzirom da je već u 43. godini života. “Posljednji imperator” tvrdi da još uvijek nema razrađene planove, a dosta toga će ovisiti o meču protiv Sonnena.

“Nisam razmišljao što bi se moglo dogoditi u drugom polufinalnom meču između Badera i Mitrionea. Ali sve će biti jasnije kada moje polufinale bude gotovo. Ako pobijedim, možda bih volio Mitrionea kako bih stigao do prilike za revanš.”

“Koliko ću se još boriti? Onoliko koliko Bog dopusti. Uskoro ću hodati na štakama”, zaključuje borac koji je u MMA karijeru krenuo davne 2000. godine, a do sada je odradio 43 profesionalna dvoboja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI