Fedor još jednom stavio UFC na čekanje, Rampage u konkurenciji za idućeg protivnika!?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.06.2016 15:48h Autor:

Fedor Emelianenko

Težak je meč iza Fedora Emelianenka, najpopularniji svjetski teškaš nedavno je u Rusiji svladao Fabija Maldonada u iznenađujuće izjednačenom meču. Ruski je velikan nakon tog dvoboja najavio nastavak karijere, a ovih se dana traga za njegovim idućim protivnikom. Između nekoliko ponuđenih imena, najviše iskače ono Quintona “Rampagea” Jacksona.

Fedoru je navodno ponuđen revanš s Fabijom Maldonadom, a u istom se kontekstu spominju imena KSW-ovog prvaka Karola Bedorfa, Petera Grahama i Olija Thompsona. Ipak, ime koje u cijeloj priči najviše iskače je ono Rampagea Jacksona. Dvoboj između njega i Fedora se, prema pisanjima stranih medija, kombinira za Bellatorovu Dynamite 3 priredbu koja bi trebala biti na rasporedu u studenom ili prosincu ove godine.

Naglasimo i to kako je Fedorov prvi izbor bio Bedorf, ali se zastupnici ruskog borca nisu mogli s njim dogovoriti oko pojedinih detalja. Naime, KSW je zahtijevao da u slučaju Bedorfovog poraza, borci odrade revanš u Poljskoj, a EFN na to nije želio pristati.

Prema navodima Karima Zidana, novinara Bloody Elbowa, Fedor je za meč s Maldonadom zaradio preko 2 milijuna dolara, a to je puno više nego što je UFC ponudio u svom posljednjem pokušaju da u svoje redove dovede najvećeg teškaša u povijesti slobodne borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI