“Fedor je duša Rusije, on je sve što jedan Rus želi biti” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.04.2018 12:45h Autor:

Fedor Emelianenko (screenshot)

Sve nam je bliži 28. travnja i noć u kojoj ćemo na Bellator 198 priredbi gledati okršaj Fedora Emelianenka i Franka Mira. Istinske legende i veterani MMA sporta sudarit će se u trećem duelu teškaškog Grand Prixa.

Iako dolazi u godinama kada su obojica daleko od najbolje forme, njihov dvoboj trebao bi privući dosta pažnje, a da Bellator ništa ne prepušta slučaju pokazuje i Countdown serijal kojim su se dodatno odlučili promovirati ovaj susret.

Nakon prvog dijela, nastavak također donosi uvid u njihove pripreme, a popraćen je i s povremenim izjavama glavnih aktera te osoba koje su na neki način uključene u ovu priču.

Jedna takva zanimljiva izjava dolazi od Vadima Nemkova, talentiranog 25-godišnjeg ruskog borca koji je najbolje opisao koliko je Emelianenko velik u njihovoj domovini.

“Fedor je duša Rusije, on je sve što jedan Rus želi biti. On u ringu ne pokazuje emocije. Bori se srcem i nikad ne odustaje. Fedor se sve do posljednjeg zvona bori za nas”, izjavio je Nemkov koji i sam često dolazi u priliku učiti od legendarnog ratnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI