“Fedor iz Pridea se vratio!” – Pogledajte drugi dio Bellator 208 Countdowna (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.10.2018 11:10h Autor:

Fedor Emelianenko

Bellator je objavio drugu epizodu video najave za borbu Fedora Emelianenka i Chaela Sonnena, koja se održava narednog vikenda na Bellator 208 eventu.

Prošlog utorka mogli ste pogledati prvi dio ovog najavnog uratka, a sada je pred nama njegov nastavak, u kojem možemo vidjeti Fedora u treningu, ali i čuti razmišljanja njegovog trenera i menadžera. Dok je trener taj koji tvrdi da se vratio Fedor iz Pridea, ali se isto tako nada njegovom umirovljenju nakon osvajanja Grand Prixa, menadžer je rekao nešto o tome zašto Fedor nikada nije htio reći ništa ružno o niti jednom svom protivniku.

S druge strane, imamo Chaela Sonnena koji pokušava dati svoje objašnjenje zašto ga se treba smatrati najvećih “pound4pound” borcem svih vremena. Naravno, sve to u svrhu promocije borbe, sumnjamo da on uistinu tako što vjeruje i sam. Prepametan je Chael Sonnen da bi bio takvog stava, ali je i sjajan borac koji može ugroziti velikog Rusa, po mnogima najboljeg MMA teškaša svih vremena.

Bellator 208 dogoditi će se vikenda koji je ispred nas, kada ćemo saznati može li “Posljednji ruski car” pred kraj karijere ipak doći do onoga što mu mnogi spočitavaju u razgovorima o najvećem ikad, značaja vrijednog rezultata u Americi. Ispred njega su dvije prepreke, a prva se zove Chael Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI