Fedor i Monson za 30 dolara, Rus kaže da ne može dočekati povratak u kavez!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.11.2011 08:13h Autor:

Fedor vs. Monson

Tvrtka Integrated Sports Media će distribuirati skorašnju borbu Fedora Emelianenka i Jeffa Monsona koja će i gledateljima u SAD-u biti raspoloživa na PPV-u. Cijena prijenosa je 30 dolara, a fajt će se moći pogledati na kablovskim mrežama DirectTV, Dish Netvowork, IN Demand i Avail TVN.

“Uzbuđeni smo jer smo ponovno doveli Fedora američkim MMA fanovima. Svi žele znati što još ima za pokazati sjajni Fedor, a Monson je stari iskusni i vrlo opasni veteran koji će za Rusa predstavljati veliku opasnost. Ako fanovi neće moći gledati dvoboj, istog će dana u kasnijem terminu biti raspoloživa i snimka”, izjavio je predsjednik Integrated Sports Medije, Doug Jacobs.

Oglasio se i jedan od čelnika M-1 Globala, Fedorove menadžerske firme i promocije koja stoji iza dvoboja.

“Fedor je bio vrlo odlučan nastaviti svoju borilačku karijeru. Fedor vs. Monson je klasik koji se najavljuje već nekoliko godina”, objašnjava Evgeni Kogan.

“Ne mogu dočekati da se ponovno nađem u kavezu. Monson je sjajan sportaš koji ima mnoge velike kvalitete. Vjerujem da se radi o vrlo opasnom protivniku”, izjavio je Fedor samo 26 dana prije borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI