Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fedor i Dana White napokon surađuju: UFC stiže u Rusiju! | Fight Site

Fedor i Dana White napokon surađuju: UFC stiže u Rusiju!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.12.2012 15:29h Autor:

Fedor Emelianenko

Vijest koja se već neko vrijeme komentira među fanovima u četvrtak je napokon dobila i na neki način službenu potvrdu. UFC će tijekom 2013. godine napokon stići na rusko tržište, a to znači i da će ovog puta suradnja Dane Whitea i Fedora biti potpuno neizbježna.

Ruske vlasti nedavno su proglasile MMA Uniju vrhovnom organizacijom za tu borilačku disciplinu u Rusiji i oni su jedini nadležni za organizaciju i izdavanje licenci za priredbe na kojima se održavaju također MMA mečevi. Radi se o organizaciji kojoj je upravo Fedor na čelu kao njezin predsjednik.

"UFC i M-1 Global su trenutno dvije najjače MMA organizacije na svijetu, a M-1 to može zahvaliti prvenstveno naporima Vadima Finkelsteina, a UFC nam je javio da ima želju u 2013. godini stići u Rusiju", otkrio je Fedor u razgovoru za ruski portal sports.ru.

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena osvrnuo se i na nedavni poraz svog brata Alexandera koji se dogodilo u studenom na priredbi M-1 Globala. Tom prilikom gušenjem ga je svladao Jeff Monson. "Malo me razljutio taj poraz, ipak mi je to brat. No, to je takav sport u kojem uvijek netko pobijedi, a netko izgubi. Predložio sam Alexanderu da surađuje s mojim trenerima iz Nizozemske, ali on se bio odlučio na neke druge staze i to se pokazalo kao pogrešna odluka. Mogu točno reći zbog čega je izgubio, ali to ću ipak zadržati za sebe", rekao je Fedor.

Bit će definitivno zanimljivo pratiti daljnji razvoj suradnje između UFC-a i MMA Unije, iako se Fedor nema namjeru vratiti u ring ili kavez, vidjet ćemo kakva će ta suradnja biti kada ključna osoba između Fedora i Dane Whitea više nije Finkelstein.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI