Fedor i dalje bez protivnika! Kohsaka se bori s Thompsonom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.11.2015 09:47h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelienenko i dalje nema potvrđenog protivnika za svoju povratničku borbu na novogodišnjoj priredbi nove japanske Rizin Fighting Federation organizacije koja će se održati 31. prosinca u Super Saitama Areni.

Iako je ranije više izvora potvrdilo da će se Emelienenko suočiti s Tsuyoshijem Kohsakom, čini se da to nije istina. 45-godišnji Kohsaka će nastupiti na jednoj od priredbi 28. i 31. prosinca, ali protivnik mu neće biti Fedor već James "The Colossus" Thompson.

Kohsaka se borio s Fedorom još 2000 godine u Ring organizaciji. Japanac je nakon 17 sekundi ilegalnim laktom napravio Emelianenku posjekotinu zbog koje je meč prekinut. Udarac bio ilegalan, ali Kohsaka je proglašen pobjednikom, a Fedor je doživio prvi poraz u karijeri. Rus je nakon toga postao jedan od najdominantnijih boraca svoje generacije i 2005. se osvetio Kohsaki u Prideu.

Kohsaka se povukao s MMA scene nakon poraza od Marka Hunta u Prideu 2006. i ovo će mu biti prvi nastup nakon 9 godina. Njegov protivnik Thompson zadnji put je nastupio 6. studenog na Bellator 145 priredbi. Tamo je nakon prvog rušenja doživio ozljedu koljena i Bobby Lashley ga je svladao u samo 54 sekunde.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI