Fedor Emelianenko se vraća!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.07.2015 00:09h Autor:

Fedor Emelianenko

Na službenoj Facebook stranici M-1 global organizacije objavljeno je kako se Fedor Emelianenko, nakon tri godine, službeno vraća MMA borbama!

Još uvijek nismo upoznati s relevantnošću ove vijesti, no objavio ju je u renomirani Bloody Elbow, kao i još neki europski MMA portali. Ono što znamo je tekst s M-1 Facebook stranice, koji prenosimo u cijelosti.

"Izuzetno je važno da se svaki sportaš bavi s onim što voli, da radi na treninzima, dokazuje se na natjecanjima i da predstavlja svoju domovinu", rekao je Fedor za Union MMA te dodao: "Za vrijeme dok sam radio za ministarstvo sporta, pružio sam dosta za razvoj MMA-a. Surađivao sam sa sportskim federacijama i zajedno smo rješavali probleme kroz koje ovaj sport prolazi. Sad je vrijeme da se vratim u akciju"

"Uspio sam se u potpunosti oporaviti od ozljeda. Kroz posljednje tri godine sam radio na fizičkoj spremi, ali još uvijek ne dovoljno da se mogu natjecati na potrebnoj razini. Tako sam u posljednje vrijeme krenuo s intenzivnijim treninzima. Imamo tim raznolikih profesionalnih sportaša koji će mi pomoći da se pravilno pripremim. Isto tako, pokušat ću pomoći drugim borcima da se razviju kao profesionalci. Ispred mene je velik posao da pripremim samog sebe za povratak borbama. Trenutno smo usred pregovara s organizacijama. Kad dogovor bude postignut, saznat će te i datum moje borbe te ime protivnika."

Naravno, ovo još nije službeno potvrđeno, no isto tako znamo i da je M-1 Global organizacija u vlasništvu Fedorovog dugogodišnjeg menadžera, Vadima Finkelsteina. Više o ovome vjerojatno ćemo znati sutra te bi se Fedor, ukoliko je ovo istina, vjerojatno trebao pojaviti i pred kamerama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI