Fedor Emelianenko otkrio razmišlja li se nastaviti boriti

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.05.2019 19:08h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko u Rusiji se družio s fanovima, a tijekom tog druženja odgovorio je na neka zanimljiva pitanja. Glavna tema svakako je ona u vezi nastavka njegove borilačke karijere.

42-godišnji legendarni borac nije uspio ovu godinu započeti kako se nadao. Nastup na Bellatorovom teškaškom Grand Prixu završio je porazom u finalu, nakon što je u dvije ranije borbe bio bolji od Franka Mira i Chaela Sonnena. Nakon toga se vratio u Rusiju, gdje je jako rijetko u javnosti. Ipak, proteklog je vikenda došao na druženje s fanovima koje je zanimalo hoće li se boriti i dalje.

“Vidjet ćemo u kakvom je stadiju moja karijera, trenutno sam na čekanju. Uskoro biste sve trebali znati, ali ovog trenutka vam ne mogu potvrditi hoću li se nastaviti boriti. Trenutno radim na svom zdravlju. Nakon operacije ću krenuti s oporavkom i lakim treninzima. Ne znam kad ću vam moći odgovoriti jesam li završio s borbama. Tražio sam više vremena za odmor i oporavak, Bellator mi je to osigurao”, rekao je Fedor.

Iza spomenutog poraza u finalu nije ostalo nikakvih repova. Ryan Bader je jednostavno bio puno bolji od njega i zasluženo je pobijedio. Upitan je Fedor o tome koliko mu je teško pao poraz.

“Nisam bio tužan nakon poraza niti je bilo ikakve depresije. Kad ideš prema kavezu uvijek si svjestan da imaš protivnika s namjerama jednakim tvojima i da se sve može dogoditi. Sve je to stvar kako je tko trenirao, kako se pripremio i na čijoj je strani sreća, kao i božja volja. Pokraj svega toga, moraš biti spreman na eventualni poraz.”

Porazom od Badera, Fedor je svoj profesionalni omjer doveo na 38 pobjeda i šest poraza. Ugovor s Bellatorom još uvijek mu je aktivan i ako se negdje bude vraćao borbama, to će biti u njihovom kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI