Fedor: Želim borbu s Werdumom!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.07.2015 15:47h Autor:

Fedor Emelianenko

Vijest da se Fedor Emelianenko vraća MMA borbama probudila je maštu svih ljubitelja slobodne borbe. Od navijača pa do boraca, svi su se počeli upuštati u procjene tko bi mogao biti Fedorov prvi protivnik.

Tri godine trajala je pauza Fedora Emelianenka koji se potpuno oporavio od svih ozljeda i najavio da se vraća borbama. Nagađalo se kojoj će se organizaciji priključiti i tko bi mu mogao biti prvi protivnik.

Sad se konačno oglasio i Fedor, koji je tijekom posjeta forumu mladih „Mašuk 2015.“, otkrio s kim bi se želio boriti kad se vrati.

"Želio bih se boriti protiv Fabricija Werduma.", prenio je Fedorovu izjavu Mixfight.ru.

Jedan od svojih rijetkih poraza u karijeri Fedor (34-4) je doživio upravo protiv aktualnog UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji. Bilo je to 2011. pod okriljem Strikeforcea, a Werdum je tom prilkom prekinuo deset godina Fedorove dominacije.

Navodno se pregovora o dolasku u UFC, a Fedor i njegov menadžer traže borbu za naslov nakon prvog meča. Kao mogući prvi protivnici spominju se Josh Barnett za meč u Japanu na UFC Fight Nightu 76, što znači da bi Fedor zamijenio Roya Nelsona, ili pak Frank Mir.

Čekamo razvoj situacije…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI