Fedor: Dogovorili smo nekoliko borbi, no sve će ovisiti o ishodu iduće

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.11.2015 20:38h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko otkrio je neke detalje o prvim pregovorima oko povratka, donošenju odluke, ali i o planovima koje ima u Rizin organizaciji.

Iako je već ranije progovorio o tome kako je Rizin i Sakakibara razlog zašto se uopće odlučio na povratak, ovog puta je prvi put progovorio o tome i za američke medije. Prije nego je počela velika medijska kampanja oko njegovog povratka, koja je zapravo bila samo promocija Rizina, Fedor je morao donijeti odluku.

"Pregovore smo započeli u travnju. Kad su prvi put posadili sjeme mog mogućeg povratka, započeo sam razmišljati. Početkom ljeta sam već počeo vagati odluku, a nakon toga sam razgovarao s mojom obitelji te na kraju donio odluku o povratku", ispričao je kako je to teklo.

A nakon toga su krenuli pravi pregovori. Zanimljivo je bilo čuti kakva je situacija oko ugovora te kolika je vjerojatnost da odradi više nastupa. Nažalost po većinu fanova, koji se nadaju da bi ovo mogla biti borba zagrijavanja za veće stvari, čini se da Rus namjerava nastupati samo u Japanu.

"Nakon toga smo se počeli sastajati te smo nakon par sastanaka došli do međusobnog razumijevanja. Dogovorili smo određen broj borbi do kraja iduće godine, ali to će naravno sve ovisiti o nastupima, i to ne samo o mojim. Ukoliko organizacije bude imala sjajne borbe, pa tako i ja, naravno da će svi htjeti da se što prije borim ponovno. Ukoliko borbe ne budu interesantne, šanse za to baš i nisu velike. Nitko ne želi gledati dosadne borbe", rekao je, a onda se i ogradio oko pitanja za nastavak karijere:

"Ja neću donositi nikakve odluke dok ne odradim ovu borbu koja je ispred mene. Nakon njenog ishoda ću znati što namjeravam nakon toga."

Protivnika još uvijek nema, a posljednje je izašla informacija kako je ranije spomenuti Singh Jaideep na čekanju, ukoliko se ne pronađe adekvatniji protivnik.

"Japanci još uvijek pregovaraju s nekim borcima, no ja ne znam ništa o imenima. No, još uvijek ima vremena za pronaći pravog protivnika te ću i ja imati dovoljno vremena da se pravilno pripremim i dovedem svoje tijelo u potrebno stanje", završio je ovaj razgovor nekad najbolji MMA borac svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI