Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fedor dijeli otkaze zbog svog pijanog brata Aleksa! | Fight Site

Fedor dijeli otkaze zbog svog pijanog brata Aleksa!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.12.2013 09:28h Autor:

Fedor Emelianenko

Ruska MMA scena definitivno ne miruje posljednjih dana. Nakon što je Aleksandru Emelianenku otkazan još jedan nastup i to ponovno navodno zbog alkoholizma, odlučio se u cijelu priču uključiti i njegov brat te prema mnogima najbolji MMA borac svih vremena.

Fedor Emelianenko predsjednik je MMA unije, krovne organizacije za taj sport u Rusiji, pa je odlučio podijeliti nekoliko otkaza jer smatra da su određeni MMA promotori širili laži i nisu se držali pojedinih propisa.

Stradao je tako predsjednik MMA saveza za regiju Tyumen kojeg je čak i optužio za neispunjavanje svojih financijskih obveza, da je širio laži o Aleksandru, ali i da je napravio neke proceduralne pogreške, kao što je neisticanje logotipa MMA Unije na posteru jednog eventa.

Prozvani Oleg Mukhamedhin ističe kako Fedor ne može dati otkaz njemu i njegovim suradnicima, već jedino mogu cijelom Savezu opozvati licencu. Tvrdi i kako je prije samo dva mjeseca od MMA Unije dobio pismo pohvale za svoj rad, pa najnovije poteze smatra osvetom zbog otkazanog meča Aleksandra Emelianenka.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI