Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fedor: Cro Cop i Minotaur bili su moji najteži protivnici! | Fight Site

Fedor: Cro Cop i Minotaur bili su moji najteži protivnici!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.06.2014 16:28h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko 14. lipnja biti će poseban gost na MMA priredbi Tesla FC 4 koja se održava u Pančevu, a ovih je dana dao intervju za portal MMAMagazin.rs.

Legendarni umirovljeni borac pričao je o mnogim stvarima, a između ostalog prisjetio se i borbe s Mirkom Filipovićem.

"Najteži protivnici u karijeri bili su mi Mirko Filipović i Antonio Rodrigo Nogueira. S njima sam se borio kad su bili na vrhuncu svoje karijere i u odličnoj formi. S Minotaurom sam snage odmjerio tri puta i on je sjajan borac, odličan tehničar i taktičar. Cro Cop je jedan od najboljih udarača s kojim sam skoro cijeli meč proveo u stand-up borbi."

Fedor je odbacio svaku mogućnost da se vrati borbama.

"U lipnju 2012. završio sam karijeru i povratak se neće dogoditi. Sada sam posvećen razvoju amaterskog sporta na regionalnoj i međunarodnoj razini.  Osnovali smo organizaciju “Ruska MMA unija”, koja ima urede u 75 regija u zemlji. Za dvije godine postojanja napravili smo veliki posao na promociji MMA sporta u Rusiji."

I onda je još jednom izrekao svoje mišljenje o ženama u MMA sportu.

"MMA nije sport za žene. Žena treba biti čuvar obiteljske zajednice, podrška svom mužu i primjer svojoj djeci. Žene nisu stvorene da mašu šakama u ringu."

Izrazio je i nadu da će se MMA naći u programu olimpijskih sportova.

"Izgledi postoje, ali još je prerano govoriti o tome. Pred nama je u budućnosti ogroman posao.", rekao je Fedor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI