Fedor će za borbu u Bellatoru biti testiran prvi puta nakon pet godina

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.01.2017 12:02h Autor:

Fedor Emelianenko

Poznati su svi podaci u testiranjima o doping  za Bellator 172 event, pa smo tako saznali da će se Fedor Emelianenko morati testirati i prije borbe, da bi uopće dobio dozvolu za nastup.

Emelianenko je posljednji puta testiran još prije nešto više od pet godina, kad je odradio svoju posljednju borbu u Americi. Nakon toga je nastupao u Japanu i Rusiji gdje se ne provode striktna testiranja te nije morao zadovoljiti na doping testu.

Ovog puta će se morati podvrgnuti testiranju već ovih dana, da bi mogao nastupiti na Bellator 172 eventu, gdje je 18. veljače treba boriti protiv Matta Mitrionea. Za testiranje je zadužena atletska komisija savezne države Kalifornije, a ista pravila vrijede za sve borce koji će nastupiti na tom eventu.

Kao i za većinu boraca koji su svoje najbolje rezultate ostvarili tijekom Pridea, i za Emelianenka mnogi smatraju kako je tijekom karijere koristio razna sredstva koja su pozitivno djelovala na njegove nastupe. Ukoliko je nešto i uzimao, za ovu borbu protiv Mitrionea svakako mora biti čist ili se neće ostvariti ono što mnogi čekaju već tih navedenih pet godina, Fedorov povratak u američke kaveze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI