FC LIVE borilački spektakli od sada u ponudi MaxTV PPV-a!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.10.2012 16:51h Autor:

If you wanna fight, fight with us!

Zbog velikog interesa javnosti za prijenose LIVE borilačkih spektakala koje Fight Channel svakog tjedna prikazuje u svom programu, uredništvo kanala je odlučilo proširiti ponudu evenata koje nudimo na našem PPV kanalu na MaxTV platformi (kanal 25).

Tako će i svi korisnici MaxTV-a počevši već od priredbe iz Rima trenutačno najjače svjetske kick boks promocije Glory WS i njihovog finalnog turnira do 70 kilograma koji je na rasporedu 3. studenog u 20.30 sati, moći pratiti svoje omiljene borce i na našoj PPV platformi. Na turniru sudjeluju trenutačno najbolji kickboksači svijeta u  kategoriji do 70 kilograma poput Giorgia Petrosyana, Alberta Krausa i Semsija Bequirija pa nema sumnje da nas očekuje vrlo uzbudljiv borilački vikend u talijanskoj prijestolnici.

Osim svih priredbi najjače svjetske MMA promocije UFC, Fight Channel će do kraja 2012. na MaxTV-u (kanal 25) ponuditi i sve evente trenutačnog svjetskog kick boks predvodnika Glory WS-a uključujući i njihov završni teškaški Grand Slam turnir 2. prosinca u Tokiju, gdje ćemo pratiti samu kremu ovog sporta i imena poput Semmyja Schilta, Daniela Ghite, Remyja Bonjaskog, Petera Aertsa te našeg Igora Jurkovića.

Ništa manje atraktivan neće biti niti finale Grand Prixa legendarne K-1 promocije na čijem će završnom turniru nastupiti Mirko Filipović. Cro Cop će u jednoj večeri pokušati pobijediti tri teška pobjednika i prvi put u karijeri se okititi vrijednim pojasem K-1 WGP prvaka. Ne smijemo zaboraviti niti posljednji povijesni turnir kick boks promocije It's Showtime koji ćemo također uživo ponuditi na našoj PPV platformi 11. studenog. Priredba se održava u Brazilu i trebala bi biti dostojan oproštaj od borilačke organizacije koja je nedavno postala dio Glory WS-a.

Fight Channel u narednoj godini nastavlja u još jačem tempu pa ćemo u 2013. uživo emitirati više od stotinu vrhunskih borilačkih evenata uključujući i priredbe nekih promocija koje do sada nisu bile u našem programu. Našim gledateljima se ovim putem zahvaljujemo na vjernosti i na svim konstruktivnim prijedlozima koji stižu na adresu naše redakcije.

If you wanna fight, fight with us!

Uredništvo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI