Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fabio Maldonado doživio jednu od najgadnijih ozljeda koje ste vidjeli u posljednje vrijeme! (FOTO) | Fight Site

Fabio Maldonado doživio jednu od najgadnijih ozljeda koje ste vidjeli u posljednje vrijeme! (FOTO)

Ostale vijesti 25.04.2017 22:05h Autor:

Fabio Maldonado

Bivši UFC borac Fabio Maldonado neko će vrijeme pauzirati od treninga i borbi, nakon što je u privatnom okruženju doživio izuzetno tešku i ružnu ozljedu.

Brazilac je se poskliznuo na stepeništu unutar svog doma te je proletio kroz staklena vrata. Kako je sam izjavio, presjekao je arteriju, izgubio je jako puno krvi, ali je imao sreće da je brzo dobio medicinsku pomoć te je bio hitno operiran. Još je dodao kako je operacija bila uspješna, ali da minimalno tri mjeseca neće trenirati, a još ne zna do kada će morati pauzirati od borbi.

Maldonado se prošlog mjeseca borio u Tajikistanu na eventu promocije Fight Night Global, gdje je nokautom došao do pobjede kojom je prekinuo negativan niz od četiri poraza. Njegov profesionalni MMA skor trenutno iznosi 23 pobjede i 11 poraza.

Ispod teksta možete pogledati dvije fotografije. Na prvoj vidite stanje na podu Maldonadove kuće, kao posljedica obilnog krvarenje, dok je na drugoj posjekotina koju je Maldonado uslikao dok je čekao dolazak pomoći. Gadno je, ne preporučamo svakome…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI