Evo kako je Fedor reagirao na Sonnenovu provokaciju

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.04.2018 13:07h Autor:

Fedor i Sonnen (screenshot)

Fedor Emelianenko svladao je bivšeg UFC-ovog prvaka Franka Mira za samo 48 sekundi njihovog dvoboja na Bellator 198 priredbi. Legendarni Rus ovom je pobjedom postao treći polufinalist teškaškog Grand Prixa, a u idućem ćemo ga dvoboju gledati protiv još jednog poznatog lica – Chaela Sonnena.

Sonnen je sinoć bio prisutan u Rosemontu i uživo je popratio nastup svog sljedećeg protivnika. ‘The American Gangster’ odmah je po završetku glavne borbe ušao u kavez i odradio sučeljavanje s Emelianenkom.

“Jedina stvar koju mrzim više nego to što sam sada u Chicagu je to što sam u kavezu s tobom. Kada se idući put nađemo u njemu, potrudit ću se da to bude što kraće”, rekao je Amerikanac Rusu nakon uvodne čestitke.

Te izjave, kao i ponašanje koje Sonnen uglavnom prezentira u javnosti ukratko je po završetku svog posljednjeg nastupa prokomentirao i sam Fedor.

“Da vam kažem istinu, vjerujem da je Chael dobra osoba jer smo se već susretali na drugim mjestima poput hotela i zapravo smo vodili jako dobre i prijateljske razgovore”, izjavio je Emelianenko na press konferenciji, a zatim i nadodao:

“U javnosti je njegovo ponašanje malo problematično, ali mislim da je to samo jedan način na koji on privlači dodatnu pozornost svojim borbama i izvedbama. Kažem to jer ga znam iz jednog posve drugog kuta.”

FS anketa: Može li Fedor otići do samog kraja Bellatorovog Grand Prixa?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI