Evans u TV prijenosu izrazio sumnju u Jonesove rezultate, ovaj mu odgovorio!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.11.2018 11:03h Autor:

Jon Jones

Dok čeka dvoboj protiv Alexandera Gustafssona na UFC-u 232 29. prosinca, bivši, a možda i budući UFC prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones vrijeme krati svađajući se preko društvenih mreža s legedama ovog sporta.

Ovaj vikend na meniju su bila njegova dva stara znanca – Chuck Liddell i Rashad Evans.

Nakon što je legendarni “Iceman” onako tužno prošao protiv Tita Ortiza, “Bones” je odlučio malo začiniti poraz nokautom pa je na svom Twitteru napisao ciničnu poruku.

“Da, sada je i službeno. Nikada više neću odgovoriti Chucku kada me prozove”, napisao je Jon Jones odgovarajući na nečiju šalu kako Liddella sada čeka Jon Jones.

Naime, kada je najavio povratak aktivnom sportu “Iceman” je u procesu prozvao i Jona Jonesa ustvrdivši “da bi ovaj mogao naučiti pokoju lekciju od njega”. Jones takve komentare nije najpozitivnije dočekao pa je uslijedilo javno prepucavanje.

Uz Liddella, Jonesov komentar na internetu je dobio i Rashad Evans, bivši klupski kolega s kojim se borio za titulu UFC prvaka. Evans je bio dio komentatorskog tima tijekom TV prijenosa meča Liddell vs. Ortiz 3. Navodno je u jednom trenutku nekako stigao do te teme te je komentirao i Jonesov izgled tijekom meča protiv Ovincea Saint Preuxa u travnju 2016. godine ustvrdivši da je tada izgledao fizički najmanje impresivno. Pritom je izrazio sumnju u to je li tijekom karijere, osim u tom meču, bio čist ili je možda koristio zabranjenje supstance.

Jones se odlučio javno obratiti te je prokomentirao:

“Lako mu je govoriti ovakva sranja jer zna da više nikada neće biti u top 10. Njegova teorija nema smisla, u tom meču sam bio jebeno ogroman. Doslovno sam bio veći i više izrezan nego ikada ranije. Hej Rashad tišina…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI