Četiri borca s Bellator 127 eventa pala na doping testu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.10.2014 20:20h Autor:

ilustracija

Četiri borca, koji su nastupili na Bellator 127 eventu, pali su na doping testu koji je održan nakon nastupa, a čak dvojica od njih su time izgubili svoje pobjede. Najpoznatije ime među njima je MMA veteran Rob Emerson.

U velikim problema našla se druga najbolja MMA organizacija svijeta, nakon što su čak četiri njihova borca pala na dopingu testu, nakon nastupa na Bellator 127 eventu, koji se održao početkom ovog mjeseca. To su Rob Emerson, Keith Berry, Fernando Gonzales i Nick Moghaddam.

Emerson je pao zbog korištenja prepisanog lijeka Modafinila, koji se nalazi na popisu zabranjenih sredstava, dok su ostala tri borca bili pozitivni na marihuanu. Ipak, Bery i Moghaddam su, nakon tog rezultata, dobili i rezultate drugog testa te su imali i povišenu razinu testosterona.

Tako su Berry i Gonzales, koji su savladali Joe Pachece i Kara Parisyana, ostali bez svojih pobjeda te su njihove borbe proglašene "bez ishoda". Emerson i Moghaddam su svoje borbe izgubili te će njima uslijediti samo suspenzija.

Suspenzija za ove borce će uskoro biti poznate, a predsjednik Bellatora Scott Coker je izjavio: "Novo vodstvo Bellatora nikako ne mislili tolerirati korištenje zabranjenih sredstava. U potpunosti podržavamo atletsku komisiju Californije i pridržavati ćemo se svih disciplinskih mjera koje oni odrede."

Bellator do sad nije bio poznat kao organizacija s puno padova na doping testova. No, izgleda da su Coker i ekipa svoj posao i na tom polju shvatili vrlo ozbiljno, a ovo bi trebalo biti upozorenje svim njihovim borcima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI