Šest Hrvata na Badnjak u Srbiji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.11.2011 21:50h Autor:

Matijas Barić VS Matteo Minonzio

MMA organizacija iz Srbije, Tesla Fighting Championship, na Badnjak organizira svoju drugu po redu borilačku priredbu na kojoj će nastupiti i čak šest boraca iz Hrvatske

24. prosinca u Beogradu će se boriti svi redom protiv protivnika iz Srbije. Marko Burušić (UFK Novi Zagreb) suprotstavit će se Aleksandru Miličeviću, Ivica Džebić (ECT) protiv Aleksandra Rajačića, Ivan Smolčić (ECT) protiv Josifa Al Saida, Matijas Barić (CTT) protiv Dragutina Miloševića, Marko Lukačić (CTT) protiv Bojana Veličkovića, a Hrvatsku će predstavljati i jedna djevojka. Danijela Peričić iz zagrebačkog Leon gya borit će se protiv Sanje Sučević.

Glavni meč večeri bit će borba između Dragana Tešanovića i Talijana Mattea Minonzija, koji je boljim pratiteljima hrvatske MMA scene već prilično dobro poznat. Borio se već nekoliko puta protiv hrvatskih boraca, a najviše je u sjećanju ostao njegov poraz u dvoboju sa Stipom Bekavcem (OFC) koji ga je svladao tehničkim nokautom nakon svega pola minute borbe u Dubrovniku prilikom pohoda na osvajanje turnira Noć gladijatora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI