Epidemija: I Larkin, pogađate, razmišlja o profi boksu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.09.2017 10:17h Autor:

Lorenz Larkin

Lorenz Larkin je jedan od najvećih prebijega, koji su ikada napustili Octagon i otišli u promociju Scotta Cokera. Razlog zbog kojeg je ovaj sjajni velteraš otišao iz UFC-a i pridružio se Bellator jest, prema vlastitom priznanju, nedostatak poštovanja koji je osjećao u staroj promociji.

Larkin je u debiju za novu organizaciju poražen od Douglasa Lime u meču za pojas pravaka, a sada ga čeka veteran Paul Daley.

Je li situacija u Bellatoru bolja nego što je bila u UFC-u?

“Za prošlu borbu sam vjerojatno dobio više promocije nego u čitavoj UFC karijeri. Htio sam bolje iskoristiti vrijeme. Htio sam više raditi. Dajte mi da radim. Hoćete li da dam neki intervju? Može. Ali nikada nisam dobio takvu priliku u UFC-u”, objašnjava Larkin i dodaje da je najveća razlika u samom vrhu kompanije. Dok mu je Dana White bio potpuno nedostupan, Scotta Cokera može dobiti na telefon.

“Meni je to bitno. Nemojte me krivo shvatiti, u UFC-u ima boraca koji mogu nazvati Danu i pitati ga nešto, razgovarati o nekim stvarima. Ali to nije bio slučaj kod mene. Sa Scottom je drugačije. Ako ga nazovem na telefon, javit će se. Ili će me nazvati za 20 minuta. Mogu s njim pričati o svemu. To nikada nije problem”, dodaje.

Drugi veliki benefit borenja pod Bellator “bannerom” jest odsutnost ugovora s Reebokom.

“To se zove sloboda. A sloboda je sve. Volim to što mogu nositi što god hoću. Mogu biti originalan. Ne moram raditi ono što mi drugi kažu i što drugi žele. To je sloboda izražavanja.”

Kao i mnogi drugi MMA borci u posljednje vrijeme i Lorenz Larkin želi u boksački ring.

“Uvijek sam si govorio da prije nego što završim karijeru, htio bih odraditi jedan boksački meč. A nakon što smo pratili ovo sranje s Conorom, od tada govorim da ne želim biti takav tip. Ja sam se s boksom bavio prije nego što sam se okušao u slobodnoj borbi. Samo što nikada nisam postao profesionalac. Ostao sam amater. Tako da bih volio to odraditi i maknuti to s duše”, objašnjava Larkin i dodaje:

“Rekao sam Scottu, ako se ponudi zanimljiv meč, ja sam za to. To sam mu rekao. Želim biti dio uzbudljivih mečeva, a ako još ima i smisla, ja sam definitivno za!”

Larkin će se sučeliti s Daleyjem na Bellatoru 183, koji se održava u kalifornijskom San Joseu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI