Ženski BJJ "monstrum" se sprema za MMA debi (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.07.2015 10:44h Autor:

Nevjerojatna transformacija

Gabrielle Garcia je jedan od najboljih ženskih BJJ majstora na svijetu. Ova sjajna borkinja i crni pojas pod poznatim Alliancom se može pohvaliti s nevjerojatnih 9 odličja sa svjetskih BJJ prvenstava, a tek joj je 29 godina i ispred nje su još mnoga natjecanja. Krase je veličina i nevjerojatna snaga za ženski spol pa su čak i muškarci teški preko 100 kilograma zavidne BJJ tehnike s njom znali imati velikih problema.

No, ovih dana su neki MMA mediji objavili zanimljivu snimku iz dvorane gdje "Gabi" izoštrava svoje udaračke tehnike. Razlog je MMA debi koji bi se trebao dogoditi u poznatoj brazilskoj promocije Jungle Fights. Iako će se većina poveseliti dolasku ove borkinje u UFC i rivalstvu s Rondom Rousey, to se ipak neće dogoditi. "Gabi" je unatoč tome što je vidljivo mršavija i manja, ipak mnogo preteška za UFC-ovu bantam kategoriju. Visoka impresivnih 187 centimetara, težina ove Brazilke u pravilu je veća od 110 kilograma. S ovom primjetnom dijetom se pokušava spustiti ispod granice od 90 kilograma, no nedovoljno za Rondu ili Cyborg.

Ipak, valja priznati da je transformacija Garcije naprosto nevjerojatna. Neki tvrde da je izgubila čak 30 kilograma da bi došla do ovakve forme.

"Želim se boriti u MMA-ju jer je to osobni izazov za mene, ne zbog novca. Prošlu borbu sam odbila zbog razlike u veličini i težini. Svi me uvijek odmjeravaju i tvrde da sam jača od svojih suparnica tako da borba protiv puno manjih protivnica ne bi bila dobra za moju karijeru i image. Realno, kilaža na koju se mogu spustiti jest 86 kilograma, ali da bih bila sigurna, to je 90 kila. A problem je da u nekim promocijama žele da se borim protiv japanskih borkinja koje su manje. Gledala sam neke protivnice poput Amande Lucas ili Lane Štefanac. Protiv njih sam se borila u BJJ-u. To su velike cure koje su zanimljive…", izjavila je nedavno Garcia.

 

➡️aperta o play, video 1, vou postar mais um do boxe e um da minha preparação física de Hoje!!!Hoje treino com @neiboxe que passou uma semana abandonando meu treino ߘ°ߘ°ߘ‚ Estava com saudade do meu professor ߘ0ߘ0ߘ€ Vou postando os videos e sempre tem os professores da internet! Eu ja posto os videos pra mostrar que eu NÃO SEI e estou aprendendo, e que todos podem se dedicar e aprender! Antes de criticar, ou ensinar, pense que estou apredendo, não pense que meus videos irão ser iguais do bradock, pacquiao, mayweather ! Vou postar do agachamento de hoje que foi top' #boxe #mma #mmagirls #jiujitsu #jiujitsulifestyle #jiujitsugirls #performancecomsaude #somostodoskvra #somostodosgabigarcia

A video posted by Gabi Garcia (@gabigarciaoficial) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI