Emelianenko progovorio o danima iza rešetaka i zatražio borbu sa strancem: “Zašto bi se Rusi borili međusobno?”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.12.2016 15:50h Autor:

Alexander Emelianenko

Alexander Emelianenko već je neko vrijeme na slobodi. Zatvorsku kazna za seksualno napastovanje Poline Stepanove, otmicu oduzimanjem putovnice i prisiljavenje na uporabu droge, mu je srezana te se on sada nalazi pod uvjetnom uz koju obavlja društveno korisni rad.

Njegov život iza rešetaka zainteresirao je ruske medije pa je tako mlađi brat Fedora Emelianenka bio gost “Show and Tell” emisije gdje se osvnuo na svoj boravak u zatvoru.

“Po dvoje nas je u zatvorskoj ćeliji. Tamo su obični ljudi i oni se konstantno izmjenjuju. U početku je bilo nezgodno, ali s vremenom se naviknete i to vam postane normalno, a počeli smo i sa sportskim programima.

Dani su slični, a s obzirom na limitirani zatvoreni prostor, baš se i nemate čime okupirati. Čitao sam knjige poput ‘Fausta’. Kad bih ostao sam, onda bih radio čučnjeve i sklekove. Imao sam vremena za uraditi preko 300 čučnjeva, ali nisam se želio oznojiti jer u ćeliji nije bilo mjesta za tuširanje. U zatvoru je bio omogućen odlazak u teretanu za dodatnu cijenu i ja bih išao svaki dan”, izjavio je Emelianenko pa se ukratko osvrnuo na povratak borbama koji planira ostvariti u idućoj godini:

“Briga me s kime ću se boriti. Želim biti pripremljen za sastanak s organizatorima i suočavanje sa stranim borcima. Zašto bi se Rusi borili međusobno?”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI