Emelianenko je htio da se odgodi njegov meč s Cro Copom?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.10.2013 07:46h Autor:

Aleksandar Emelianenko (screenshot)

Aleksandar Emelianenko, kao što smo već izvijestili, u utorak je u Moskvi održao vlastitu konferenciju za medije kako bi otkrio svoju stranu priče o fizičkom sukobu u kafiću nakon kojeg mu je propao i veliki revanš protiv Mirka Filipovića.

Cro Copov protivnik na kraju će biti iskusni teškaš Aleksej Oleinik, a predsjednik Legend organizacije, Ruslan Sulejmanov, otkrio je neke dodatne detalje o cijeloj toj priči.

"Raskinuli smo suradnju s njim jer jednostavno nije bio spreman za meč. To se moglo vidjeti iz svake njegove riječ i poteza. Nama sad nikakvu razliku ne stvara informacija je li on ozlijeđen i kako je do toga došlo. On je čak htio da se meč odgodi i održi u nekom drugom terminu, ali malo se precijenio. Ne možemo mi odgađati cijeli event samo zbog njega. To jednostavno nije moguće, niti bismo to zbog njega napravili", rekao je Ruslan.

"Njegova ruka je bila bandažirana, vidjeli su mu se samo vrhovi prstiju, ali to nam ništa previše ne znači, imamo samo njegovu riječ da je ozlijeđen", dodao je Sulejmanov.

Ubrzo je reagirao i Fedorov brat. "Neka me pošalju na pregled kod liječnika i sve će znati", odgovorio je Aleksandar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI