Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Emelianenko i Johnson odradili krvavu neodlučenu borbu (VIDEO) | Fight Site

Emelianenko i Johnson odradili krvavu neodlučenu borbu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.08.2018 10:23h Autor:

Emelianenko vs. Johnson

Aleksander Emelianenko i Tony Johnson odradili su izuzetno krvavu i vrlo uzbudljivu borbu nakon koje nije bilo pobjednika, odnosno završila je neodlučeno većinskom sudačkom odlukom.

WFCA promocija ponudila je vrlo zanimljivi teškaški okršaj, u kojem je Aleksander Emelianenko imao ambiciju upisati i šestu pobjedu u nizu otkako se vratio slobodnoj borbi. Protiv sebe je imao američkog 32-godišnjeg teškaša, Tonya Johnsona. Johnson je inače u ovaj meč ušao teži nego ikad, budući da nije postojala granica od 120 kilograma, za koju je inače uvijek skidao. Do prošle godine je Johnson nastupao u Bellatoru, odakle mu svakako vrijedi spomenuti pobjedu nad Alexanderom Volkovim iz 2015. godine. Ovog Aleksandra nije uspio uspio savladati, no nije doživio niti poraz.

15 minuta ove borbe zapravo nije teško opisati, jer je gotovo svaka runda izgleda jednako. Emelianenko je odrađeno vrijeme dominirao na nogama, sve dok ga Johnson ne bi uspio srušiti na pod, a jedino su drugačiji bili periodi u kojima bi to uspio. Prva je runda tako vjerojatno pripala Rusu, koji je završio na podu tek minutu i pol prije kraja te je uspijevao odoljeti napadima svog protivnika. U drugoj rundi je Johnson to uspio gotovo odmah na početku, a ovog puta počinju raditi i laktovi. Dvije minute prije kraja runde, sudac borce podiže na noge te se provjeravaju Aleksove posjekotine po licu. On je bio u stanju nastaviti te slijedi nova kratka dominacija na nogama, nakon čega Johnson još jednom odvodi borbu u parter i kontrolira do kraja runde.

Treća runda zapravo bila je ta zbog koje je borbe završila bez pobjednika. Nešto više od pola runde Emelianenko je boksački dominirao, no onda ponovno završava na leđima, gdje slijede nove serije laktova te Emelianenko borbu završava potpuno raskrvavljen, u situaciji gdje je teško bilo presuditi tko bi mogao biti pobjednik.

Dva suca na kraju su pošteno presudila posljednju rundu kao 10-10, čime je borba završila neodlučeno te nikakvog utjecaja nije imao posljednju sudac, koji je rezultatom 29-28 pobjedu namjeravao dati Johnsonu. Emelianenko je tako na skoru 5-0-1 otkako se vratio borbama, dok u karijeri sada ima 28-7-1. Johnsonov pro skor sada je 11-4-1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI