Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Emelianenko će se za Cro Copa pripremati s Harijem i Overeemom! | Fight Site

Emelianenko će se za Cro Copa pripremati s Harijem i Overeemom!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.09.2013 08:00h Autor:

Aleksandar Emelianenko

Iskusni ruski MMA borac, Aleksandar Emelianenko, glavni dio svojih priprema za veliki revanš protiv Mirka Filipovića planira odraditi u Nizozemskoj kod Mike Passeniera, a tamo bi trebao trenirati sa sjajnim kick boksačima kao što su Badr Hari i Alistair Overeem.

Jedan ruski medij objavio je nešto opširniji članak o dvoboju Aleksa i Cro Copa na eventu Legend organizacije, a citiran je i Filipovićem menadžer Orsat Zovko koji je otkrio kako Mirko naporno trenira cijelog ljeta, no najviše pažnje ipak je posvećeno Fedorovom bratu.

"Ne bih se složio s mišljenjem nekih da je ovo revanš desetljeća, ja prema Mirku nemam nikakvih negativnih emocija, ali radi se o zanimljivom suparniku. Cro Cop je izuzetno iskusan te dobar borac i vrlo mi je drago što ću opet ući u ring s njim", najavio je Aleks.

"Istina je da je moj brat pokazao svijetu na koji je način moguće pobijediti Mirka, treba vršiti stalni pritisak na njega. Mirko udara nogom samo iz koraka, a kad uzmiče onda nije u stanju udarati. Fedor će mi pomoći u pripremama, priče da smo on i ja posvađani su totalna gluposti i izmišljotina pojedinih medija", otkrio je Emelianenko.

"Moja je želja završiti meč prekidom, nije mi bitno hoće li se raditi o nokautu, poluzi ili gušenju", dodao je Aleksander koji je najavio i kako neće obrijati svoju poveću bradu prije borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI