Želite li i vi biti dio UFC-a?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.12.2012 15:25h Autor:

UFC Merchandise

Odavno je bavljenje borilačkim sportovima prestalo biti samo odlazak na trening. Danas to znači puno više.

Bavljenje borilačkim sportovima je način života koji zahtijeva od borca predanost a svim poljima života. Trening je naporan, prehrana mora biti usklađena s energetskim potrebama, suplementacija je nezaobilazna, ali uz sve to, svaki borac i svojoj okolini želi pokazati "s kim imaju posla".

A što prvo ljudi vide na vama? Osim vašeg lica, vide i vašu odjeću? Želite li okolini pokazati da ste ozbiljan borac, da volite sport kojim se bavite i da s vama nema zezancije onda je UFC-ova odjeća pravi izbor za vas!

U ekskluzivnoj ponudi Fight Stuffa možete pronaći UFC-ovu kolekciju jesen zima 2012/2013. U ponudi su iznimno kvalitetne majice kratkih rukava, majice s kapuljačom, kratke i duge hlače, hlače za borbu i kape.

Kao što je UFC u svijetu borilačkih sportova najjača i najpoznatija promocija u kojoj su najbolji borci, tako je i njihova odjevna linija odraz kvalitete i udobnosti, što je iznimno važno svakom sportašu.

Dođite u Fight Stuff i pronađite nešto za sebe. UFC Merchandise je mjesto gdje svojem stilu dajete kvalitetan UFC pečat!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI