Ekskluzivno: Otkrivamo tko je Reljićev protivnik

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.10.2011 20:23h Autor:

Goran Reljić

Poput prave bombe odjeknula je prošlog tjedna vijest da će se 07. listopada na borilačkoj priredbi Bilić-Erić security Fight Night 6 boriti bivši UFC-ovac Goran Reljić. Nakon početne nevjerice javnost je počela tražiti informacije o njegovom protivniku, no organizator je ipak neko vrijeme odlučio pričekati s objavom.

Fight Site vam prvi ekskluzivno objavljuje tko će se u restoranu i lounge baru People’s suprotstaviti Reljiću. Radi se o Goranu Šćepanoviću iz Srbije, kojem će to ujedno biti i debitantski meč kad je u pitanju MMA, visok 179 cm i težak 108 kilograma.

Šćepanović se dosad borio u kickboxing disciplinama, a proteklih pola godine trenira za ulazak u MMA vode. Očito mu se pružila sjajna prilika da u svom prvom meču dobije priliku boriti se protiv iznimno renomiranog protivnika i njegov team nije previše dvojio prihvatiti ili odbiti takvu ponudu.

Bez obzira što je iskustvo potpuno na strani Reljića, iz Srbije nam stižu optimistične najave da je iznenađenje uvijek moguće. “Moj je stav da u nijednoj borbi ne postoji favorit, iznenađenja su baš uvijek moguća. Najbitnija je želja za pobjedom, a onaj koji ima najveću želju najčešće je i aktivniji i snažniji. Ovo je sjajna prilika Šćepanoviću da se proslavi već nakon svog prvog meča”, rekao nam je njegov trener i menadžer Milan Filipović.

“Šćepanović iznimno naporno trenira, a prije nešto više od pola godine odlučio je da kicboxing napušta i prelazi u MMA. Volim stvarati autsajderima ime i ne bi bilo prvi puta da mi to pođe za rukom u Hrvatskoj”, nadodao je Filipović.

Iz Srbije je stigla i najava da će Šćepanović od samog početka krenuti agresivno, jer smatraju da kako vrijeme bude odmicalo njegove šanse za pobjedu će biti sve manje.

Ulaznica za priredbu u pretprodaji po cijeni od 70 kuna još uvijek ima i moguće ih je kupiti u People’su.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI