Ekskluzivno: Goran Reljić nastupa na “Bilić-Erić Fight Nightu!”

Ostale vijesti 29.09.2011 15:03h Autor:

Soszynski vs. Reljić (Photo by MMAjunkie)

Bivši UFC-ov borac i jedan od najboljih hrvatskih MMA majstora, Goran Reljić, nastupit će na 7. listopada na šestom po redu “Bilić-Erić Security Fight Night” priredbi koja se održava u zagrebačkom Peoplesu.

Vijest je koja na prvu šokira, no kada čujete argumente organizatora Dragana Majkića, onda vam je ovakav scenarij ipak malo logičniji.

“Goranu je bila potrebna borba, da osjeti atmosferu u dvorani i ring nakon dugo vremena. Radi se zapravo o jednom dobrom treningu za njega i zalogu za budućnost”, objašnjava Majkić i dodaje da se protivnik još uvijek ne zna.

“Kontaktirali smo neke borce u Srbiji i Belgiji i čekamo odgovor. Meč je dogovoren tek danas, tako da vremena nema previše. Ime bi trebalo biti poznato vrlo brzo.”

Majkić naglašava da se s Goranom nije bilo teško dogovoriti.

“On je sportaš i na jedan ljudski način smo vrlo brzo riješili sve detalje. Zaista se radi o korektnoj suradnji.”

S obzirom na veliko ime kao što je ono Reljićevo, problema s prodajom karata neće biti.

“Dosta je već prodano, a kako će i Reljić nastupiti, vjerujem da već za dan, dva, ulaznica više neće biti. Kapacitet ove dvorane je 500 ili 600 mjesta, stoga se požurite”, poručuje Majkić.

Zadranina u akciji nismo vidjeli još od posljednjeg poraza u UFC-u protiv Krysztofa Soszynskog. Od tada je bilo mnogo glasina i neistinitih informacija. Od toga da će nastupiti na priredbi u Češkoj protiv Attile Vegha, pa sve to glasine kako je već potpisao za Bellator. Čini se kako je Goran odlučio “ring rust” riješiti jednim lakšim nastupom na manjoj priredbi, a onda sreću potražiti ponovno na nekoj malo većoj pozornici.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI