Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ekskluzivno: Fight Site u brlogu Zvijeri Boba Sappa (VIDEO) | Fight Site

Ekskluzivno: Fight Site u brlogu Zvijeri Boba Sappa (VIDEO)

Ostale vijesti 16.12.2011 14:12h Autor:

Bob Sapp (Photo by Marko Petrak)

[nggallery id=82]

Bob Sapp je i dalje vrlo srdačan i dostupan medijima kao i uvijek. Godine na sceni, ali i loši rezultati u posljednje vrijeme, nisu ga učinili ništa manje simpatičnim i strpljivim. Današnji intervju s najvećom zvijezdom borilačkog spektakla Noć Gladijatora 6, koji se večeras održava u Dubrovniku,  bio je dogovoren točno u podne, no gorostasni Amerikanac je zamolio da mu damo još pola sata sna.

“Vidjet ćete danas u ringu pravu zvijer. Niti ja nisam zadovoljan onime što sam pokazivao u posljednje vrijeme. No, dosta toga sam promijenio, ponovno sam fokusiran na treninge i vjerujte mi da ćete biti pozitivno iznenađeni”, objasnio nam je Sapp dok smo montirali kameru na stalak.

Gorostas je posebno zadovoljan kako je dobro prošla jučerašnja press konferencija na kojoj je “pojeo” Peraka i prezentirao kutiju za pomfri s njegovim imenom.

“Dao sam je izraditi i nisam bio zadovoljan sve dok nisu pogodili izgled. To je bila svojevrsna ironija. Amerikanci su debeli i vole jesti stvari kao što su prženi krumpirići, a ja ću pojesti večeras Peraka”, kaže dobro raspoloženi borac koji, prema riječima organizatora, nije previše zahtjevan. Uvijek je dobre volje, a jedini ekstra zahtjevi vezani su uz njegov ogroman apetit. 155 kilograma teški gorostas, naime, jede desetak puta dnevno.

Meč Peraka i Sappa glavna je tema u Dubrovniku. Karte su gotovo rasprodane i očekuje se da će dvorana Gospino polje biti dupkom puna. Početak priredbe starta u 19h, a možete je gledati uživo na Fight Channelu.

Video intervju s Bob Sappom:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI