Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dvostruka boksačka olimpijska prvakinja Claressa Shields: “Cyborg bi bila zvijer da se posveti boksu” | Fight Site

Dvostruka boksačka olimpijska prvakinja Claressa Shields: “Cyborg bi bila zvijer da se posveti boksu”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.06.2017 11:04h Autor:

Cris Cyborg

Jedna od rijetkih borkinja koje su uspijele osvojiti dvije olimpijske zlatne medalje u boksu, Claressa Shields, posjetila je proteklog vikenda Cris Cyborg u Los Angelesu. Kako sama kaže, bila je impresionirana boksačkim umijećem UFC-ove borkinje.

Brazilska borkinja pozvala je Shields u svoju dvoranu gdje se priprema za meč s Megan Anderson. Cyborg i Anderson susrest će se u meču koji će nam dati novu prvakinju UFC-ove ženske perolake kategorije. Borba je zakazana za UFC 214, 29. srpnja. Shields koja u svojoj profesionalnoj boksačkoj karijeri za sada ima tri pobjede bez poraza, podijelila je svoja razmišljanja na društvenoj mreži.

“Gledala sam neke snimke Cyborg i rekla sam si ok, sada sam vidjela neke stvari na koje ju moram upozoriti i poraditi s njom na tome. Mislim da bi bila odlična da se posveti samo boksu. Ne bi joj bilo teško napraviti taj prijelaz. Šest mjeseci do godinu dana treniranja boksa bilo bi dovoljno da se u ringu suprotstavi i najboljim boksačicama svijeta. Jaka je i brza. Mora poraditi na disanju. MMA i boks su različiti kao plivanje i trčanje kada govorimo o tehnikama disanja”, kazala je Shields.

Cyborg je najbolja borkinja kategorije do 145 funti u povijesti, lako moguce da je i najbolja ‘pound for pound’ borkinja svih vremena. Claressa Shields uvjerena je kako bi Cris bila u stanju parirati najboljim svjetskim boksačicama kada bi se na to koncentrirala.

“Cecilia Braekhus (31-0) koja drži WBC, WBA, IBF, WBO, IBO titule i Cris Cyborg, to bi bila zanimljiva borba. Mislim da bi se Cecilia dobro pomučila s Cris. Da se Cyborg koncentrira isključivo na boks imala bi svoje šanse u ovom meču. Kada bi se posvetila boksu bila bi zvijer”, zaključila je dvostruka olimpijska prvakinja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI