Dvije djevojke bez iskustva trenirale 60 dana i nakon toga odradile borbu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.09.2016 20:25h Autor:

screenshot

Znate li što se dogodi kad s ulice uzmete dvije djevojke bez ikakvog borilačkog iskustva, trenirate ih 60 dana te im nakon toga organizirate borbu? Ukoliko da, pogledajte ovaj video s upravo takvom pričom!

Ovaj ekspreriment organizirala je ekipa s BuzzFeeda, a kao trenera djevojka su doveli “Poljskog Eksperimenta”, odnosno bivšeg UFC borca Krzysztofa Soszynskog. Djevojke su puna dva mjeseca prošle sav napor i agoniju priprema za borbu te su je na kraju i odradile, a kamere su ih snimala kroz cijeli ovaj proces.

Osim samog treninga, djevojke su se i družile s nekim UFC borcima i borkinjama te u potpunosti upoznale svoje tijelo i njegove mogućnosti na jedan novi način.

Ovaj video je vrlo brzo postao hit na internetu, pa smo ga naravno podijelili i mi, a svakako je poučan, posebno za one koji se tek namjeravaju upustiti u avanturu profesionalnog bavljenja borilačkim sportom. Mi vam nećemo otkriti da li je do pobjede došla Michelle Khare ili Jordan Shalbouh, no ono što je najbitnije je da su djevojke postale i ostale velike prijateljice koje je ovo iskustvo samo zbližilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI