Dva nova borca u People’su

Ostale vijesti 03.10.2011 20:46h Autor:

Bilić-Erić security Fight Night 6

Još nas samo nekoliko dana dijeli od prilično zanimljive borilačke priredbe u zagrebačkom restoranu i lounge baru People’s. Zanimanje za Bilić-Erić security Fight Night 6 značajno je poraslo nakon što je objavljeno da će se boriti i bivši UFC-ov borac Goran Reljić. Zasad još uvijek nije poznato tko će biti njegov protivnik, no možemo najaviti da će upravo Fight Site prvi objaviti ime njegova protivnika tijekom srijede, kao i kratak razgovor s njime.

Popis borbi ipak je doživio još neke promjene osim što je na njega dodan Reljić. Viktor Zaman neće se boriti protiv Mladena Pešuta iz Crvene zvezde, već će mu iz Beograda iz istog kluba stići  Bojan Radović.

Upućeni tvrde kako će tom promjenom namjera Zamana da stigne do pobjede biti ipak nešto teža, a među najveće uspjehe Radovića spada osvajanje brončane medalje u K-1 disciplini na Svjetskom kupu u kickboxingu održanog 2008. godine u Segedinu.

Novu protivnicu dobila je i Veronika Golčić iz Opatija Fight Cluba. Umjesto Eve Halaši, njoj će se suprotstaviti Jasmina Nađ. U ovom je slučaju do promjene došlo zbog bolesti Halaši, što je rezultiralo i značajnijim gubitkom kilaže te neće biti spremna za meč.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI