Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dušane, kako te nije sramota? | Fight Site

Dušane, kako te nije sramota?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.12.2011 18:16h Autor:

Dušan Džakić iznad Džebića (Photo by Borilački klub)

Dušane Džakiću kako te nije sramota, baš kao i sve one koji po raznim forumima opravdavaju i veličaju tvoju primitivnu gestu kojom si osramotio cijeli sport?

Ne samo da ti se ovaj medij neće ispričati, nego ćemo te od sada nadalje potpuno ignorirati, da parafraziramo Danu Whitea u slučaju Paula Daleyja, ako i postaneš najbolji borac u svojoj kategoriji na svijetu, o tebi više nećemo napisati niti riječ. Nismo CNN, niti Yahoo Sports, no vjerujemo da korektno i entuzijastički odrađujemo posao informiranja javnosti i promoviranja borilačkih sportova, a ovom gestom samo želimo dodatno naglasiti što mislimo o ljudima koji se ne znaju kontrolirati i ponašati na borilištu i zbog kojih se na ovaj sport gleda kao na hrpu divljaka u kavezu.

Umjesto da se (i svi oni koji te podržavaju) pokriješ ušima i da se ispričaš Ivici Džebiću, organizatorima, svojim kolegama borcima, kao i čitavoj javnosti, te da se manji od makova zrna sakriješ u neki kut i čekaš da se situacija smiri, ti prijetiš da će “mediji pojesti riječi” i da “čekaš ispriku”. Isprika, Dušane, ne dolazi!

Zašto? Zato što si se ponio kao najveći primitivac kojem nije mjesto u nikakvom borilištu, a kamoli u onom časnom kao što je MMA kavez. Ponio si se kao divljak koji se ne može kontrolirati u trenucima kada je tvoj protivnik u nesvijesti i kada mu se pruža liječnička pomoć. Umjesto da kolegi pomogneš, ti mu pokazuješ oba srednja prsta poput životinje koja je pobjegla s lanca. Nikakva netrpeljivost, nikakva njegova izjava, niti “trash talk”, ne opravdavaju tvoje sramotno ponašanje, pa čak niti da tvoj “hračak” tehnički nije izletio iz usta. Cijeli svijet je vidio primitivizam u njegovoj suštini!

I još jedna poruka svim onim zlonamjernicima koji su jedva dočekali da izgmižu ispod nekog kamena i iskoriste ovu situaciju za izražavanje svojih nacionalnih frustracija i raspirivanju međunacionalne mržnje. Fight Site je hrvatski portal koji prati i podržava sve borce u regiji, te se veseli njihovim uspjesima. Dušan Džakić je osramotio cijelu srpsku borilačku scenu na kojoj ima toliko dobrih, kvalitetnih i korektnih boraca. Da se na isti način ponio neki hrvatski borac (slovenski, BiH, crnogorski, makedonski…), jednako bi tako osramotio svoje hrvatske kolege, a mi bi ga osudili još žešće i još glasnije. Posebno naglašavamo da nećemo tolerirati nikakva vrijeđanja na nacionalnoj, vjerskoj ili rasnoj osnovi u našim komentarima ispod članaka ili na Facebook profilu, a oni koji se ne budu držali tih pravila, bit će bez upozorenja uklonjeni!

 

Uredništvo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI