Dream 17: Sakuraba rasprodao još malo ugleda, ugušio ga nepoznati Cabral! (VIDEO)

Ostale vijesti 24.09.2011 14:04h Autor:

Kazushi Sakuraba vs. Renzo Gracie

Danas je u Saitama Super Areni u Tokiju, održan Dream 17 na kojem su nastupila neka vrlo poznata MMA imena. Ovo je bio i prvijenac novih pravila koja je prihvatila japanska promocija. Dvoboji su održani u formatu tri runde po pet minuta.

U borbi večeri Shinya Aoki je stigao do još jedne impresivne pobjede. Japanski majstor partera je “neck crankom” (polugom na vrat) krajem prve runde prisilio na predaju Roba McCullougha u borbi koja za ulog nije imala naslov prvaka. koji inače drži Aoki.

Bio je ovo i još jedan katastrofalan nastup legendarnog Kazushija Sakurabe. 42-godišnji Gracie Hunter je drugi puta u karijeri morao tapkati i to opet na isti način. Danas ga je u drugoj rundi gušenjem u trokut rukom svladao nepoznati Yan Cabral. Ovo je Sakurabi bio čak četvrti poraz u nizu nakon što su ga prije ovog dvoboja pobjeđivali Ralek Gracie, Jason Miller i Marius Zaromskis. Netko bi stvarno trebao objasniti Sakurabi da je vrijeme za konačni kraj…

Spomenimo i novu pobjedu Tatsuye Kawajirija koji se polako oporavlja od poraza protiv Gilberta Melendeza u Strikeforceu. Ovo mu je druga uzastopna pobjeda. Nakon što je nedavno svladao Drewa Ficketta tehničkim nokautom, danas je na predaju prisilio i Danca Joachima Hansena.

Ljubitelji nokauta će sigurno potražiti snimku high kicka Takeshija Inouea koji je brutalno riješio dvoboj s Caolom Unom.

Na Dreamu 17 smo vidjeli i početak Grand Prixa u bantam kategoriji. Dalje su prošli Antonio Banuelos, Bibiano Fernandes, Masakazu Imanari i Rodolfo Marques.

Dream 17:

Shinya Aoki def. Rob McCullough via Prisiljavanje na predaju (neck-crank), 4:52 R1

Tatsuya Kawajiri defeats Joachim Hansen via Prisiljavanje na predaju (arm-triangle, 2:30 r3

Takeshi Inoue def. Caol Uno via KO, 4:17 R1

Yan Cabral def. Kazushi Sakuraba via Prisiljavanje na predaju (arm-triangle), 2:42 R2

Satoru Kitaoka def.Willamy Freire via Podjeljena odluka sudaca

Gerald Harris def. Kazuhiro Nakamura via Podjeljena odluka sudaca

Grand Prix – bantam (četvrtfinale):

Antonio Banuelos def. Hideo Tokoro via Podjeljena odluka sudaca

Bibiano Fernandes def. Takafumi Otsuka via KO, 0:41 R1

Masakazu Imanari def.Abel Cullum via Prisiljavanje na predaju (arm-bar), 0:46 R3

Rodolfo Marques def. Yusup Saadulaev via Jednoglasna odluka sudaca

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI