Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dream 17: Nastupaju Duffee, Mousasi…još se čekaju Zaromskis i Uno! | Fight Site

Dream 17: Nastupaju Duffee, Mousasi…još se čekaju Zaromskis i Uno!

Ostale vijesti 16.06.2011 10:24h Autor:

Alistair Overeem vs. Todd Duffee

Je li na pomolu pravi povratak Dreama? Za sada se Japanci orijentiraju na male evente kojim se pokušavaju vratiti na borilačku scenu.

Posrnula japanska borilačka organizacija, Dream, se pokušava dići na noge. Nakon nedavnog prvog eventa koji su održali poslije gotovo pola godine posta, predsjednik organizacije, Keichi Sasahara je najavio novi turnir za 16. srpanj.

Već su sada za Dream 17 najavljene dvije borbe za titulu i nastavak Grand Prixa u bantam kategoriji. Armenac Gegard Mousasi će svoj pojas u poluteškoj kategoriji braniti protiv Hiroshija Izumija, dok će se Horoyuki Takaya i Kazuyuki Miyata boriti za naslov u pero diviziji. Ovih dana je potvrđen i nastup Amerikanca Todda Duffeeja koji bi trebao nastupiti u super-dvoboju s Nickom Gastonom. Duffee je potpisao ugovor s Dreamom kada je nekoliko dana prije kraja 2010. uletio u dvoboj protiv Alistaira Overeema. Tada je navodno zaradio masne novce za taj dvoboj, ali je i uspio isposlovati ugovor s japanskom organizacijom koji mu jamči još nekoliko mečeva. Podsjećamo, Duffee je doživio težak nokaut protiv Overeema za samo nekoliko sekundi. Njegov protivnik, Nick Faston je još uvijek neporažen u šest profesionalnih mečeva.

Još uvijek se špekulira o nastupima nekih velikih zvijezda kao što su prvak u velter kategoriji Mariusz Zaromskis te lokalna legenda Caolo Uno.

Dream 17:

Gegard Mousasi – Hiroshi Izumi (za naslov u poluteškoj kategoriji)

Hiroyuki Takaya – Kazuyuki Miyata (za naslov u pero kategoriji)

Tatsuya Kawajiri – Willamy “Chiquerim” Friere

Todd Duffe – Nick Gaston

Hideo Tokoro – Mazakazu Imanari (finale Japan BWGP-a)

Kenji Osawa – Keisuke Fujiwara

Mariusz Zaromskis – ???

Caolo Uno – ???

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI