Douglas Lima: Ovog puta ću se protiv Koreškova boriti zdrav

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.07.2016 16:46h Autor:

Douglas Lima

Nakon uvjerljive pobjede protiv Paula Daleya, za Douglasa Limu bi trebao uslijediti revanš protiv prvaka Andreya Koreškova, a Brazilac je objasnio što bi ovog puta trebalo biti drugačije kad se sastanu.

Lima i Koreškov su se sastali u srpnju prošle godine te je to Limi bila prva obrana naslova Bellatorovog prvaka, no nakon čak 15 mjeseci u nizu bez ijedne borbe. Ozljede su spriječile raniji povratak, a u borbi protiv ruskog borca Lima nije uspio napraviti gotovo ništa. Nakon što je jučer savladao Paula Daleya te podsjetio na onog Limu koji je postao prvak, čini se da je na redu revanš.

“Za prvu borbu nisam bio spreman. Znao sam to, ali nisam smio ništa spominjati prije borbe, jer nisam htio da on to zna. Svejedno sam došao u borbu s planom da ga završim, ali jednostavno nisam mogao ništa”, rekao je Lima, a onda se okrenuo na borbu protiv Daleya te ono što slijedi:

“Bilo je trenutaka kad sam mislio da se uopće neću uspjeti vratiti. Sama činjenica da sam uspio u tome, sam sam bio sposoban u ovoj borbi napraviti sve, hrvati, boriti se na podu te na kraju i pobijediti tako tešku borbu je sjajna. Ja ne biram protivnike i uvijek ću se jednako postaviti koga god mi daju. No, želim se uvijek boriti protiv najtežeg mogućeg protivnika u danom trenutku.”

Koreškov je u međuvremenu odradio svoju prvu obranu, gdje je jednako dominantno savladao i Bensona Hendersona. Lima vjeruje u sebe te je otkrio koja će to biti razlika između prve borbe i ove koje bi trebala uslijediti.

“Ovog puta ću se protiv njega boriti zdrav. To je velika razlika, jer sam prošli puta došao samo pokupiti zaradu. A to nije dobro raditi u ovom sportu, jednostavno je preopasno”, dodao je na kraju borac čiji je profesionalni skor od danas 27-6 (9-2 u Bellatoru).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI