Douglas Lima i Rory MacDonald izgubili mjesto glavne borbe Bellatora 192

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.01.2018 11:25h Autor:

Rory MacDonald i Douglas Lima

Izazivač Rory MacDonald i prvak Douglas Lima maknuti su s pozicije glavne borbe Bellator 192 eventa, koji se održava iduće subote. Na njihovo mjesto dolaze Chael Sonnen i Rampage Jackson, odnosno borba za velter titulu biti će uvod prije borbe četvrtfinala teškaškog Grand Prixa.

Možda je tako što bilo i za očekivati, budući da se na borbu Sonnena i Rampage a koristi apsolutno sav marketinški potencijal kojeg Bellator posjeduje, dok je borba MacDonalda i Lime, koja je možda kvalitetom najbolja borba u povijesti ove promocije, gotovo i ne spominje. Ipak, unatoč tome svemu, mijenjati službeno ime eventa i raspored borbi samo tjedan dana prije održavanja, to nikako nema smisla i sigurno ne spada među profesionalnije poteze koje su iz Bellatora do sada povlačili.

Za borbu Sonnena i Rampagea je snimljen Countdown serijal u dijelovima te ih cijelo vrijeme pratimo kroz portale, dok su Lima i MacDonald bez ikakvog pravog razloga marginalizirani. Posljednji dokaz kako ekipu iz Bellatora zapravo ne zanima što će polučiti njihova najjača borba u povijesti ovaj je potez, koji Chael Sonnen i Quinton Jackson i službeno postaje glavna borba eventa, unatoč tome što je riječ o borbi na tri runde te tek četvrtfinalu teškaškog Grand Prixa. No, to je samo dokaz kako je Bellator odlučio sve svoje resurse utrošiti u taj turnir, koji će tako iduće subote službeno početi.

Osim ove dvije spomenuta borbe, Bellator 192 na svom rasporedu ima i sjajan duel Michaela Chandlera protiv Goitia Yamaguchia, kao i novu borbu Aarona Pica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI