“DoKoske” Truhan protiv “Želve” Kosednara na WFC-u!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.11.2011 20:35h Autor:

Matej DoKoske Truhan (Photo by Studio Papaja)

Slovenska borilačka promocija, WFC, dodatno je pojačala svoj ionako odličan figh card za 15. event koji se održava 18. prosinca u ljubljanskom Tivoliju.

Danas je dogovorena i potvrđena sjajna borba u velter kategoriji između velike hrvatske MMA nade, Mateja Truhana, i iskusnog Slovenca Bojana “Želve” Kosednara. Truhan će pokušati izbrisati gorak okus prvog poraza u karijeri koji je doživio prije nekoliko tjedana u Podgorici protiv Dušana Džakića, no posao mu neće biti nimalo lak jer će protiv sebe imati borca koji je nastupao u uglednom japanskom Sengokuu, a borio se i s imenima kao što je Britanac Paul Daley.

Hrvat u karijeri ima četiri pobjede i onaj, već spomenuti, poraz, dok je Slovenac trenutačno na scoreu od 8 pobjeda i pet poraza. Zanimljivo, Kosednar je u profesionalnu karijeru krenuo sa šest pobjeda da bi zatim ubilježio čak pet neugodnih poraza u nizu. U posljednja dva dvoboja je slavio i popravio dosadašnji dojam. Slovenac je pravi veteran WFC promocije pošto je nastupuio na trećem, četvrtom, petom, i četrnaestom eventu.

Ovaj sjajan dvoboj samo je jedan od deset koji ćemo pratiti u Ljubljani na WFC-u 15 18. prosinca!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI