Dogovoren treći pokušaj borbe Michaela Pagea i Fernanda Gonzalesa

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.08.2016 12:37h Autor:

Michael Page

Bellator je po treći put dogovorio borbu Michael Pagea i Fernanda Gonzalesa, koja bi se trebala dogoditi na Bellator 163 event, 19. studenog u San Diegu.

Bit će to event kojeg predvode Michael Chandler i Benson Henderson u borbi za naslov prvaka lake kategorije, ali nema sumnje kako će cijeli glavni program biti popunjen najvećim zvijezdama promocije. Ovo je zapravo treći pokušaj dogovaranja ove borbe, a prva dva puta su njeno održavanje spriječile ozljede.

Prvobitno je borba bila dogovorena za ožujak ove godine i UFC 151 event, no Page se ozlijedio, da bi se pri novom pokušaju, odnosno srpanjskom Bellatoru 156 u Londonu, ozlijedio Gonzales. Nadamo se kako će treći puta doći do borbe, jer Gonzales bi trebao biti taj ozbiljan ispit za Pagea, kojeg svi spominju.

Page je inače vlasnik skora 11-0, uz deset pobjeda prekidom, a sedam pobjeda ostvario je u Bellatoru. Posljednja je bila na tom spomenutom eventu u Londonu, a svi se sjećamo koljena i smrskane lubanje Evangeliste Santosa. Gonazales je inače vrlo iskusan kickboksač, koji je nastupao u WEC-u i Strikeforcea, a njegov pro MMA skor je 25-13. Ipak, U Bellatoru se trenutno nalazi unutar niza od pet pobjeda.

Ipak, ono što će Pageu u ovoj borbi biti velika pomoć sigurno je čak 16 centimetara prednosti u visini nad Gonzalesom, kao i sličan stil borbe, gdje će to dodatno dobiti na vrijednosti. U svakom slučaju, ovo je najteži protivnik Michaela Pagea u dosadašnjoj karijere, nakon kojeg bi mogao uslijediti napad na pojas promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI